Ster Hoofdsponsor

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten jaarlijks goed doel van de Drunense Duinenloop

Natuursporten in de Loonse en Drunense Duinen is mooi èn uitdagend. Natuurmonumenten wil dat dit voor iedereen veilig kan en dat ook de natuur er beter van wordt. Daarom wordt de afdracht van de DAK sportevenementen besteed aan de jaarlijkse boomcontroles van de paden en aan het onderhoud van alle voorzieningen. Ook gaat een deel naar het natuurbeheer van het gebied, zodat het zand blijft stuiven, de paarse heide niet verdwijnt en de bossen veel gevarieerder worden.

Natuurmonumenten biedt de mogelijkheid om in de natuur te sporten en evenementen te organiseren.

 

Om de natuur te ondersteunen geven we deelnemers aan de Drunense Duinenloop de gelegenheid geld te doneren als u zich inschrijft voor het evenement.
Als vrijwillige donatie kan tijdens de inschrijving gekozen worden uit een donatie aan Natuurmonumenten van € 3,=, € 5,= of € 10,=.
Als dank voor zijn/haar donatie ontvangt de deelnemer een hardlooprouteboekje met hardloop- of wandelroutes in de natuur uit een regio naar keuze (Er zijn 5 regio’s). De deelnemer moet expliciet akkoord gaan met het delen van persoonsgegevens (naam, adres, e-mail, hoogte van de donatie) voor de verzending van de incentive en opname in het donateursbestand van Natuurmonumenten.

Dus schrijf u in voor een van de loopafstanden van de Drunense Duinenloop en doneer aan Natuurmonumenten.

www.natuurmonumenten.nl
 

Stuifzand Drunense Duinen
Drunense Duinen weide
Hoofdsponsor
Sponsor
Ondernemersloop
Groente speciaalzaak van Bokhoven
HLB Van Daal adviseurs & Partners
P. van Erp & Zn.
Van Stokkum tribunebouw
Drunen4You
Scholengemeenschap de Overlaat