Ster Hoofdsponsor

Veelgestelde vragen

Overzicht van veelgestelde vragen en hun antwoorden:
 

Openingstijden en locatie inschrijfbureau.

Het inschrijfbureau van de Drunense Duinenloop is gevestigd in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen. Het inschrijfbureau is open vanaf 10:00 uur voor elk onderdeel en sluit per onderdeel als de starttijd van het onderdeel is verstreken.

Locatie kleedruimte.

Omkleden voor de Drunense Duinenloop kan ook in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen, waar ook het inschrijfbureau is gevestigd. In dit centrum is geen douchegelegenheid aanwezig.

 

Waar zijn de verzorgingsposten van de halve marathon route?

Op de route van de halve marathon zijn 3 verzorgingsposten, namelijk op 6 km, 12 km en op 16,3 km.

Locatie 6,0 km is bij de Pantloonseweg in Kaatsheuvel.

Locatie 12,0 km is na landgoed "Bos en Duin", na de camping daar waar het fietspad samenkomt met de Oude Bosschebaan.

Locatie 16,3 km is bij de herberg "De Drie Linden" in Giersbergen.

Waar kan ik parkeren?

Als u via de A59 Drunen nadert neem dan vanuit ‘s-Hertogenbosch afslag 42 Heusden/Wijk en Aalburg / Drunen / Elshout. Bij de splitsing links aanhouden en de borden Drunen / Elshout volgen. Neem de derde afslag op de rotonde richting Drunen / Elshout. Neem daarna de eerste afslag op de rotonde en daarna de tweede op de rotonde de Spoorlaan op. U komt dan bij een rotonde waar richtingborden staan die u naar een parkeerplaats verwijzen. Verder zult u door verkeersregelaars langs de weg en op de motor naar uw parkeerplek begeleid worden.
 
Als u via de A59 Drunen nadert neem dan vanuit Waalwijk de tweede afslag 42 Heusden/Wijk en Aalburg / Drunen / Elshout. Neem de eerste afslag op de rotonde richting Drunen / Elshout. Neem daarna de eerste afslag op de rotonde en daarna de tweede op de rotonde de Spoorlaan op. U komt dan bij een rotonde waar richtingborden staan die u naar een parkeerplaats verwijzen. Verder zult u door verkeersregelaars langs de weg en op de motor naar uw parkeerplek begeleid worden.

Kan ik met het openbaar vervoer naar de Drunense Duinenloop komen?

Er rijden vanaf de stations in ’s-Hertogenbosch en Tilburg drie busdiensten naar Drunen.
Lijn 136 gaat vanuit ’s-Hertogenbosch via Vlijmen en Nieuwkuijk naar Drunen. De bus stopt op de Grotestraat, Admiraalsweg, Beethovenlaan en de Statenlaan. Vanuit Tilburg gaat de bus via Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Waalwijk naar Drunen. De eerste halte in Drunen is dan “De Mississippi” op de Statenlaan.
 
De Lijnen 301 en 302 gaan vanuit ’s-Hertogenbosch via Vlijmen naar Drunen. De bus stopt op de Spoorlaan en de Statenlaan. Vanuit Tilburg gaat de bus via Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Waalwijk naar Drunen. De eerste halte in Drunen is dan de “Maleisiëlaan” op de Statenlaan.
 
Lijn 136 rijdt om het centrum heen en als je uitstapt op de Beethovenlaan, halte "Beethovenlaan" en je wandelt door de Torenstraat richting centrum (ri Noord) dan kom je bij start / finish. Je kunt ook uitstappen op de Admiraalsweg, halte "Rubenslaan", wandel dan door de Grotestraat (ri west) naar start / finish.
 
De lijnen 301 en 302 rijden ten noorden van Drunen. Als je uitstap op de Spoorlaan halte “Stationsstraat” en je wandelt door de Stationsstraat richting het centrum (ri zuid) dan kom je bij start / finish. Je kunt ook uitstappen op de Statenlaan halte “Maleisiëlaan”. Wandel dan via de Maleisiëlaan, Aziëlaan en Afrikalaan (ri oost) dan kom je langs de Voorste Venne, waar je kunt omkleden en als je doorloopt kom je bij start / finish.
 

Kan ik op de wedstrijddag nog inschrijven?

Op de wedstrijddag kunt u zich nog thuis of mobiel inschrijven via onze website en op het inschrijfbureau in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen. U betaald online.
 

Kan ik met bankpas betalen?

Als u inschrijft via internet dan betaalt u de inschrijving online. Het inschrijfbedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven. Schrijft u op zondag 17 maart in op het inschrijfbureau in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen, dan kunt u contant of met bankpas betalen.
 

Hoe kom ik in het bezit van mijn startnummer?

Alle deelnermers die vóór-inschrijven kunnen hun startnummer afhalen op het inschrijfbureau in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen.

Online na-inschrijvers kunnen op de wedstrijddag hun startnummer ophalen bij de uitgiftebalie in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen. Het inschrijfbedrag wordt via online betaling van je rekening afgeschreven. 

Het is ook mogelijk op de wedstrijddag in te schrijven. Dan kunt u zich melden bij de inschrijfbalie in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen. Tevens betaald u dan ook ter plekke het inschrijfbedrag, contant of met bankpas.
 

Hoe laat en waar kan ik mijn startnummer ophalen?

Uw startnummer kunt u vanaf 10.00 uur afhalen bij het inschrijfbureau in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen. Zorg ervoor u op tijd bent. Wij adviseren minimaal 45 minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn om uw startnummer af te halen
 

Waar kan ik meer informatie vinden?

Meer informatie vindt u op de website www.drunenseduinenloop.nl en het informatieboekje. Het informatieboekje krijgt u digitaal toegestuurd als u voor 19 februari 2019 inschrijft.
 

Kan ik mijn eigen chip nog gebruiken tijdens de DDL?

Nee, met ingang van de editie 2014 wordt gelopen met een BibTag, die aan het startnummer vastzit. Een huurchip of een eigen chip in de schoen kan niet meer worden gebruikt.
 

Kan ik ergens mijn persoonlijke spullen kwijt?

In het inschrijfbureau in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen is de mogelijkheid om gebruik te maken van een garderobe. De garderobe is onbewaakt en gebruik geschied op eigen risico!
 

Is er kleedruimte en wasgelegenheid aanwezig?

In 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen is kleedruimte en GEEN douchegelegenheid aanwezig.
 

Wat krijg ik voor mijn inschrijfgeld?

Voor uw inschrijfgeld krijgt u een startnummer met BibTag voor de tijdregistratie. Als u zich voor 19 februari 2019 inschrijft dan wordt uw voornaam op het startnummer geplaatst. Onderweg zijn verzorgingsposten ingericht. Vanaf de 10 km krijgen de lopers ook thee en water aangeboden met een stukje sinaasappel.
Bij de finish krijgen de deelnemers een flesje drinken en een herinneringsmedaille.
 

Hoe kan ik een loopshirt bestellen als ik niet meeloop?

Ook als u niet meeloopt kunt u een loopshirt bestellen, tot sluiting voor-inschrijving, via een apart bestel formulier op deze website, namelijk Loopshirt bestellen.
U kunt een loopshirt tot 25 februari 2019 bestellen.
 

Waar kan ik informatie krijgen over deelname aan de ondernemersloop?

U kunt dit vinden op de site onder het kopje “partners” of u kunt mailen naar Bas Moerkerke via e-mailadres ddl@dakdrunen.nl.
 

Waar kan ik informatie krijgen om met mijn bedrijf deel te nemen als commerciële partner van de Drunense Duinenloop?

U kunt dit vinden op onze website onder het kopje “partners” of u kunt mailen naar Harrie Niessen via e-mailadres pr-marketing@drunenseduinenloop.nl
 

Hoe kom ik van 'De Voorste Venne' naar de finish of andersom?

Kijk op de site op de plattegrond of bekijk de plattegrond in het informatieboekje.
 

Kan ik mijn loopafstand nog wijzigen als ik me al heb ingeschreven?

Ja dat kan. 
Schrijf opnieuw in en stuur de bevestiging van je vorige (oude) inschrijving naar ddl@dakdrunen.nl en wij zorgen er voor dat je voor de oude inschrijving wordt afgemeld.
Het inschrijfgeld van je oude inschrijving storten we terug op je rekening. Doe dit wel voor 19 februari 2019, want anders komt je voornaam niet meer op het startnummer.

Wijzig je de inschrijving wel na sluiting voorinschrijving, 18 februari 2019 - 24.00 uur, dan kan dat tot 13 maart 2019.
Schrijf opnieuw in en stuur de bevestiging van je vorige (oude) inschrijving naar ddl@dakdrunen.nl en wij zorgen er voor dat je voor de oude inschrijving wordt afgemeld.
Je krijgt geen geld terug van uw oude inschrijving als uw inschrijfbedrag van de nieuwe inschrijving lager is, maar u betaald bij als het inschrijfbedrag van het nieuwe onderdeel hoger is.
U krijgt geen voornaam meer op het startnummer.

Wijzigt u de inschrijving na 12 maart 2019, kom dan op 17 maart naar de infobalie van het inschrijfbureau in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen. Meldt je daar met het huidige startnummer en BibTag en je krijgt dan een nieuw startnummer en BibTag voor de juiste categorie waaraan je wilt deelnemen.
Je krijgt geen geld terug. Als het inschrijfbedrag van je nieuwe onderdeel hoger is, betaal je bij.
 

Wordt het startnummer en BibTag thuis gestuurd?

Er worden geen startnummers opgestuurd. Alle deelnemers kunnen hun startnummer op 17 maart 2019 vanaf 10.00 uur afhalen op het inschrijfbureau in 'De Voorste Venne', Anton Pieckplein 71, 5152 LZ te Drunen.
Atleten die voor-inschrijven krijgen wel een infoboekje digitaal toegestuurd.
 

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Je kunt gratis annuleren tot sluiting voorinschrijving (18 februari 24.00 uur). Je kunt annuleren tot en met 11 maart 2019 en je krijgt de helft van het inschrijfbedrag retour.
Bij annuleren na 11 maart 2019 krijg geen bedrag meer terug.
De kosten van een eventueel besteld shirt worden niet geretourneerd. Een shirt kan tot 11 april 2019 worden afgehaald. Stuur hiervoor een mailtje naar ddl@dakdrunen.nl om een afspraak te maken.
 

Als ik meeloop kan ik dan het mooie Drunense Duinenloop loopshirt bestellen?

Ja, bij de inschrijving kunt u die keuze maken. Dit kan tot 25 februari 2019 ook als u al ingeschreven bent en vergeten bent het loopshirt te bestellen.
 

Is het parcours van de halve marathon door de Drunense Duinen verhard?.

Ja, het parcours van de halve marathon gaat over verharde fietspaden.
 
Hoofdsponsor
Sponsor
Ondernemersloop
Gemeente Heusden
Rendon Onderhoudsgroep
Van Bokhoven groenten en fruit
Van Stokkum tribunebouw
Scholengemeenschap de Overlaat
P. van Erp & Zn.
Heusdense Courant
Drunen4You