Ster Hoofdsponsor

Veelgestelde vragen

Overzicht van veelgestelde vragen en hun antwoorden:
 

Openingstijden en locatie inschrijfbureau.

Het inschrijfbureau van de Drunense Duinenloop is gevestigd in Partycentrum Wijnand van Delft, Anton Pieckplein 73, 5152 LZ in Drunen. Het inschrijfbureau is open vanaf 10:00 uur voor elk onderdeel en sluit per onderdeel als de starttijd van het onderdeel is verstreken.

Locatie kleedruimte.

Omkleden voor de Drunense Duinenloop kan ook in Partycentrum Wijnand van Delft, waar ook het inschrijfbureau is gevestigd. In dit centrum is geen douchegelegenheid aanwezig.

 

Waar zijn de verzorgingsposten van de halve marathon route?

Op de route van de halve marathon zijn 3 verzorgingsposten, namelijk op 6 km, 12 km en op 16,3 km.

Locatie 6,0 km is bij de Pantloonseweg in Kaatsheuvel.

Locatie 12,0 km is na landgoed "Bos en Duin", na de camping daar waar het fietspad samenkomt met de Oude Bosschebaan.

Locatie 16,3 km is bij de herberg "De Drie Linden" in Giersbergen.

Waar kan ik parkeren?

Als u via de A59 Drunen nadert neem dan vanuit ‘s-Hertogenbosch afslag 42 Heusden/Wijk en Aalburg / Drunen / Elshout. Bij de splitsing links aanhouden en de borden Drunen / Elshout volgen. Neem de derde afslag op de rotonde richting Drunen / Elshout. Neem daarna de eerste afslag op de rotonde en daarna de tweede op de rotonde de Spoorlaan op. U komt dan bij een rotonde waar richtingborden staan die u naar een parkeerplaats verwijzen. Verder zult u door verkeersregelaars langs de weg en op de motor naar uw parkeerplek begeleid worden.
 
Als u via de A59 Drunen nadert neem dan vanuit Waalwijk de tweede afslag 42 Heusden/Wijk en Aalburg / Drunen / Elshout. Neem de eerste afslag op de rotonde richting Drunen / Elshout. Neem daarna de eerste afslag op de rotonde en daarna de tweede op de rotonde de Spoorlaan op. U komt dan bij een rotonde waar richtingborden staan die u naar een parkeerplaats verwijzen. Verder zult u door verkeersregelaars langs de weg en op de motor naar uw parkeerplek begeleid worden.

Kan ik met het openbaar vervoer naar de Drunense Duinenloop komen?

Er rijden vanaf de stations in ’s-Hertogenbosch en Tilburg drie busdiensten naar Drunen.
Lijn 136 gaat vanuit ’s-Hertogenbosch via Vlijmen en Nieuwkuijk naar Drunen. De bus stopt op de Grotestraat, Admiraalsweg, Beethovenlaan en de Statenlaan. Vanuit Tilburg gaat de bus via Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Waalwijk naar Drunen. De eerste halte in Drunen is dan “De Mississippi” op de Statenlaan.
 
De Lijnen 301 en 302 gaan vanuit ’s-Hertogenbosch via Vlijmen naar Drunen. De bus stopt op de Spoorlaan en de Statenlaan. Vanuit Tilburg gaat de bus via Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Waalwijk naar Drunen. De eerste halte in Drunen is dan de “Maleisiëlaan” op de Statenlaan.
 
Lijn 136 rijdt om het centrum heen en als je uitstapt op de Beethovenlaan, halte "Beethovenlaan" en je wandelt door de Torenstraat richting centrum (ri Noord) dan kom je bij start / finish. Je kunt ook uitstappen op de Admiraalsweg, halte "Rubenslaan", wandel dan door de Grotestraat (ri west) naar start / finish.
 
De lijnen 301 en 302 rijden ten noorden van Drunen. Als je uitstap op de Spoorlaan halte “Stationsstraat” en je wandelt door de Stationsstraat richting het centrum (ri zuid) dan kom je bij start / finish. Je kunt ook uitstappen op de Statenlaan halte “Maleisiëlaan”. Wandel dan via de Maleisiëlaan, Aziëlaan en Afrikalaan (ri oost) dan kom je langs de Voorste Venne, waar je kunt omkleden en als je doorloopt kom je bij start / finish.
 

Kan ik op de wedstrijddag nog inschrijven?

Op de wedstrijddag kunt u zich nog inschrijven via onze website en op het inschrijfbureau in Partycentrum Wijnand van Delft, Anton Pieckplein 73, 5152 LZ in Drunen.
 

Kan ik met pin betalen?

Als u inschrijft via internet dan kunt u bij de inschrijving via iDeal betalen. Het inschrijfbedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven. Schrijft u op zondag 18 maart in op het inschrijfbureau in Partycentrum Wijnand van Delft, Anton Pieckplein 73, dan kunt u contant of met pin betalen.
 

Hoe kom ik in het bezit van mijn startnummer?

Nederlanders die voor-inschrijven krijgen hun startnummer thuis gestuurd. Buitenlanders die voor-inschrijven kunnen hun startnummer op de wedstrijddag afhalen bij de infobalie in "Partycentrum Wijnand van Delft". Het inschrijfbedrag wordt van je rekening afgeschreven. 

Online na-inschrijvers kunnen op de wedstrijddag hun startnummer ophalen bij de uitgiftebalie in "Partycentrum Wijnand van Delft". Het inschrijfbedrag wordt van je rekening afgeschreven. 

Het is ook mogelijk op de wedstrijddag in te schrijven. Dan kunt u zich melden bij de inschrijfbalie in "Partycentrum Wijnand van Delft". Tevens betaald u dan ook ter plekke het inschrijfbedrag.
 

Hoe laat en waar kan ik mijn startnummer ophalen?

Uw startnummer kunt u vanaf 10.00 uur afhalen bij het inschrijfbureau in Partycentrum Wijnand van Delft, Anton Pieckplein 73 in Drunen.
 

Waar kan ik meer informatie vinden?

Meer informatie vindt u op de website www.drunenseduinenloop.nl en het informatieboekje. Het informatieboekje krijgt u samen met uw startnummer thuis gestuurd als u voor 20 februari 2018 inschrijft.
 

Kan ik mijn eigen chip nog gebruiken tijdens de DDL?

Nee, met ingang van de editie 2014 wordt gelopen met een BibTag, die aan het startnummer vastzit. Een huurchip of een eigen chip in de schoen kan niet meer worden gebruikt.
 

Kan ik ergens mijn persoonlijke spullen kwijt?

In Partycentrum Wijnand van Delft (ook het inschrijfbureau) is de mogelijkheid om u om te kleden en uw spullen op te bergen. Deze ruimte is onbewaakt en geschiedt op eigen risico! Er is wel een beperkte garderobe aanwezig en deze is gratis.
 

Is er kleedruimte en wasgelegenheid aanwezig?

In Partycentrum Wijnand van Delft is beperkte kleedruimte en GEEN douchegelegenheid aanwezig.
 

Wat krijg ik voor mijn inschrijfgeld?

Voor uw inschrijfgeld krijgt u een startnummer met BibTag voor de tijdregistratie. Als u zich voor 20 februari inschrijft dan wordt ook uw voornaam op het startnummer geplaatst. Onderweg zijn verzorgingsposten ingericht. Vanaf de 10 km krijgen de lopers ook thee en water aangeboden met een stukje sinaasappel.
Bij de finish krijgen de deelnemers een flesje drinken en een herinneringsmedaille.
 

Hoe kan ik een loopshirt bestellen als ik niet meeloop?

Ook als u niet meeloopt kunt u een loopshirt bestellen, tot sluiting voor-inschrijving, via een apart bestel formulier op deze website.
 

Waar kan ik informatie krijgen over deelname aan de ondernemersloop?

U kunt dit vinden op de site onder het kopje “partners” of u kunt mailen naar Bas Moerkerke via e-mailadres ddl@dakdrunen.nl.
 

Waar kan ik informatie krijgen om met mijn bedrijf deel te nemen als commerciële partner van de Drunense Duinenloop?

U kunt dit vinden op onze website onder het kopje “partners” of u kunt mailen naar Harrie Niessen via e-mailadres pr-marketing@drunenseduinenloop.nl
 

Hoe kom ik van Partycentrum Wijnand van Delft naar de finish of andersom?

Kijk op de site op de plattegrond of bekijk de plattegrond in het informatieboekje, wat u krijgt thuisgestuurd.
 

Kan ik mijn loopafstand nog wijzigen als ik me al heb ingeschreven?

Ja dat kan. Schrijf opnieuw in en stuur de bevestiging van je vorige (oude) inschrijving naar ddl@dakdrunen.nl en wij zorgen er voor dat je voor de oude inschrijving wordt afgemeld. Het inschrijfgeld van je oude inschrijving storten we terug op je rekening. Doe dit wel voor 20 februari 2018, want anders komt je voornaam niet meer op het startnummer. Wijzig je de inschrijving wel na sluiting voorinschrijving, 18 feb 2018 - 24.00 uur, kom dan op 18 maart naar de infobalie van het inschrijfbureau in "Partycentrum Wijnand van Delft". Meldt je daar met het huidige startnummer en BibTag en je krijgt dan een nieuw startnummer en BibTag voor de juiste categorie waaraan je wilt deelnemen.
Je krijgt geen geld terug. Als het inschrijfbedrag van je nieuwe onderdeel hoger is, betaal je bij.
 

Wordt het startnummer en BibTag thuis gestuurd?

Als je jezelf inschrijft na sluiting voorinschrijving (19 februari) dan wordt je startnummer niet meer thuisgestuurd, maar ligt het klaar op het inschrijfbureau in “Partycentrum Wijnand van Delft”.
Het inschrijfbedrag wordt binnenkort van je rekening geschreven.
 

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Je kunt gratis annuleren tot sluiting voorinschrijving (19 februari). Je kunt annuleren tot en met 12 maart 2018 en je krijgt de helft van het inschrijfbedrag retour.
Bij annuleren na 12 maart 2018 krijg geen bedrag meer terug.
De kosten van een eventueel besteld shirt worden niet geretourneerd. Een shirt kan tot 12 april 2018 worden afgehaald. Stuur hiervoor een mailtje naar ddl@dakdrunen.nl om een afspraak te maken.

Als ik meeloop kan ik dan het mooie Drunense Duinenloop loopshirt bestellen?

Ja, bij de inschrijving kunt u die keuze maken. Dit kan tot 26 februari 2018 ook als u al ingeschreven bent en vergeten bent het loopshirt te bestellen.

Hoe kan ik een loopshirt bestellen als ik niet meeloop?

U kunt een loopshirt bestellen via onze website onder het kopje inschrijven / loopshirt

Is het parcours van de halve marathon door de Drunense Duinen verhard?

Ja, het parcours van de halve marathon gaat over verharde fietspaden.
Hoofdsponsor
Sponsor
Ondernemersloop
Gemeente Heusden
Rendon Onderhoudsgroep
Van Bokhoven groenten en fruit
Van Stokkum tribunebouw
Scholengemeenschap de Overlaat
P. van Erp & Zn.
Heusdense Courant
Drunen4You