Ster Hoofdsponsor

Nieuws

Nieuw loopshirt

01 februari 2018
www.drunenseduinenloop.nl
Vanaf 2015 heeft de DDL een eigen loopshirt met een nieuw eigentijds logo. Arjan Marisael heeft het ontwerp gemaakt.
Het shirt bestaat uit drie onderdelen.
Dit zijn de naam van het evenement 'Drunense Duinenloop', wat verticaal op het shirt staat afgebeeld. Op de linkerborst wordt het logo van DAK met daaronder DDL 2018 vermeld. Een verwijzing naar het jaar van deelname.
Onderaan het shirt staan horizontaal vijf pictogrammen afgebeeld die verwijzen naar Drunen. Dit zijn van links naar rechts de Voorste Venne, de kerk, het gemeentehuis, het carillon van Lips en de molen.

Het shirt is te verkrijgen in een dames of een herenuitvoering.
Voor de maten is er op de site een matentabel bijgevoegd, zodat u altijd de juiste maat kunt bestellen.
 
Heb je interesse?
Schrijf in en/of bestel het mooie loopshirt. Kosten bedragen € 19,50.

Dit jaar is gekozen voor een geel loopshirt.
 
Het shirt is verkrijgbaar bij voorinschrijving, te kiezen tijdens inschrijven, of apart te bestellen.
Dus ook als u niet deelneemt aan een van de loopafstanden is het ook mogelijk het loopshirt bestellen via een apart bestel formulier op de site.
U kunt tot uiterlijk 26 februari 2018 - 24.00 uur het loopshirt bestellen. Op de dag van het evenement worden geen loopshirts verkocht


Degene die aan het evenement deelneemt ontvangt bij zijn envelop een bewijs om zijn bestelde loopshirt op 18 maart bij de balie in partycenter Wijnand van Delft af te halen.
Degene die alleen het loopshirt besteld krijgt zijn bewijs per mail en kan met dat bewijs het loopshirt op 18 maart aan de balie in partycenter Wijnand van Delft afhalen.

Voor de editie 2018, kunnen de deelnemers, die via een bedrijf of via de commerciële partner deelnemen, gratis een loopshirt bestellen en op de dag van het evenement dit shirt afhalen. De voorwaarden staan op de site vermeld. 


Met vriendelijke (sport)groet,

Commissie Drunense Duinenloop 
www.drunenseduinenloop.nl
Natuursporten in de Loonse en Drunense Duinen is mooi èn uitdagend. Natuurmonumenten wil dat dit voor iedereen veilig kan en dat ook… Meer >
 
www.drunenseduinenloop.nl
Want nu meedoen is straks meetellen. Dat is het motto van stichting Leergeld Heusden. De Drunense Duinen commissie vindt het ook… Meer >
 
www.drunenseduinenloop.nl
38e EDITIE DRUNENSE DUINENLOOP De organisatie is weer gestart met de voorbereidingen van de 38e editie van de Drunense… Meer >
 
Hoofdsponsor
Sponsor
Ondernemersloop
Gemeente Heusden
Rendon Onderhoudsgroep
Van Bokhoven groenten en fruit
Van Stokkum tribunebouw
Scholengemeenschap de Overlaat
P. van Erp & Zn.
Heusdense Courant
Drunen4You