Ster Hoofdsponsor

Nieuws

Stichting Leergeld Heusden, goed doel 2019

14 januari 2019
www.drunenseduinenloop.nl

Want nu meedoen is straks meetellen.


Dat is het motto van stichting Leergeld Heusden.

De Drunense Duinen commissie vindt het ook belangrijk dat alle kinderen aan activiteiten zoals de Drunense Duinenloop mee kunnen doen.
Vandaar dat we hebben gekozen voor de stichting Leergeld als goed doel van de 38e editie van de Drunense Duinenloop.
Voor veel kinderen is het gewoon dat men deel kan nemen aan activiteiten die op school maar ook daarbuiten georganiseerd worden.
Lid zijn van sportvereniging, muziekles volgen of een computer nodig hebben om überhaupt op school verder te kunnen met leren.
Voor velen van ons een normale zaak maar voor deze kinderen ( 1 op 9 ) is er een reële kans op sociale – maatschappelijke uitsluiting.
En dat vanwege financiële problemen oftewel armoede.
Deze kinderen mogen niet aan de zijlijn komen te staan vanwege het risico.
De huidige bestaande voorzieningen van gemeenten en particuliere organisaties zijn niet toereikend om al deze kinderen te helpen.
Stichting Leergeld wil hierop inspringen door op een duurzame manier te investeren in de participatie van deze kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen.
Het streven is dan ook om zoveel mogelijk kinderen te helpen.
Om dit doel van stichting Leergeld te ondersteunen en zoveel mogelijk kinderen te helpen zal namens alle aan de Drunense Duinenloop deelnemende atleten, een deel van het inschrijfgeld worden gedoneerd.
Voor meer informatie zie : Stichting Leergeld Heusden


 
www.drunenseduinenloop.nl
39e EDITIE DRUNENSE DUINENLOOP De organisatie is weer gestart met de voorbereidingen van de 39e editie van de Drunense… Meer >
 
www.drunenseduinenloop.nl
Natuursporten in de Loonse en Drunense Duinen is mooi èn uitdagend. Natuurmonumenten wil dat dit voor iedereen veilig kan en dat ook… Meer >
 
www.drunenseduinenloop.nl
Natuursporten in de Loonse en Drunense Duinen is mooi èn uitdagend. Natuurmonumenten wil dat dit voor iedereen veilig kan en dat ook… Meer >
 
Hoofdsponsor
Sponsor
Ondernemersloop
Gemeente Heusden
Rendon Onderhoudsgroep
Van Bokhoven groenten en fruit
Van Stokkum tribunebouw
Scholengemeenschap de Overlaat
P. van Erp & Zn.
Heusdense Courant
Drunen4You