Ster Hoofdsponsor

Partners

De Drunense Duinenloop wordt ondersteund door een aantal commerciële partners en de gemeente Heusden. Alleen dankzij de medewerking van deze partners is het mogelijk om de Drunense Duinenloop in het centrum van Drunen te organiseren. De organisatie is erin geslaagd om opnieuw verschillende bedrijven voor vijf jaar te contracteren. Alleen door deze duurzame contracten is het mogelijk een dergelijk evenement te organiseren.
 
De duurzame relatie met DAK en daarmee de Drunense Duinenloop kan op verschillende manieren gestalte gegeven worden, waarbij een contract voor vijf jaar uitgangspunt is.
 

Commerciele partner laat uw werknemer sporten!

Indien u als commerciele partner uw werknemers laat deelnemen aan de Drunense Duinenloop, dan kunt u dat aanvragen via het Aanvraag voor ondernemersloop teaminschrijving formulier. Uw werknemers of andere relaties kunnen (conform afgesloten overeenkomst) GRATIS deelnemen aan dit loopevenement.
Atleten van commerciele partners kunnen zich tevens opgeven voor een trainingclinic als voorbereiding op de halve marathon. De voorwaarden hiervoor vind u op pagina OVERZICHT DDL CLINICS van dakdrunen.nl.


Voor meer informatie kunt u terecht bij de Pr & Marketing afdeling van de Drunense Duinenloop;

Harrie Niessen
mail: pr-marketing@drunenseduinenloop.nl

 

Partners 2015-2019 zijn;

DDL Ster Hoofdsponsor

DDL Hoofdsponsor

Hoofdsponsor
Sponsor
Ondernemersloop
Gemeente Heusden
Rendon Onderhoudsgroep
Van Bokhoven groenten en fruit
Van Stokkum tribunebouw
Scholengemeenschap de Overlaat
P. van Erp & Zn.
Heusdense Courant
Drunen4You